"Laksøya"

-Fisket foregår fra elvas østside.

Laksøya er den nedre av de to sonene som leies ut. Dette området er etter manges mening det fineste i vassdraget. Fiskemulighetene er mange for flue-, sluk- og makkefiskere, men vil nok for spesielt fluefiskere oppleves som et eldorado. Naturskjønne omgivelser med sandstrender og vademuligheter langs breddene på Laksøya. Det finnes grunne og dypere partier som gir mange muligheter. Elva er delt i to løp av Laksøya. Denne kan man med normal vannstand vade ut til. Båten som medfølger kan selvsagt benyttes til transport og også til fiske i øvre del av sonen. Hølen i øvre del av  er det siste rolige elvestrekket før laksen møter de første stømrasene......

Motfiske kan forekomme. Vis hensyn, og rullèr. Sonen er lang, og fiskeplassene mange.

 

På Laksøya er det fine forhold for camping og grilling. Toalett i umiddelbar nærhet. Kjøleskap med frys til fangsten står til disposisjon på gården, ca. 300 m gangvei.  Parkeringsplass ved gården.

 

 


Felles for begge sonene:

1. Alt fiskeutstyr som benyttes i elva skal desinfiseres. Dette gjelder også vadere, hover o.l. Det fiskerens eget ansvar å skaffe gyldig stempel for dokumentasjon av desinfisering. Nærmeste desinfiseringsstasjon er Møll Besninstasjon, Sandnes Camping og Mandal Sport Intersport.

2. Bespisning til grupper på minimum 5 personer kan selvfølgelig ordnes og vi arrangerer da etter nærmere avtale med Deg/Dere.